Han skal til USA. Der kan jeg da skabe nyt – Press Coverage – mandag 18. oktober 1965 B.T.

Af: Hart

”Arkitekt Finn Juhl skal de næste to måneder være gæsteprofessor i USA. Han er blevet indbudt til i Chicago for at undervise unge amerikanere i formgivning. De studerer på designinstituttet under staten Illinois Institute of Technology ”Jeg føler, at det er en ære at blive bedt om at undervise, siger Finn Juhl. Og jeg glæder mig meget til igen at undervise. Det er nu 10 år siden, jeg sidst har undervist – på Skolen for Boligindretning.” ” citat FJ

”Finn Juhl deltager i disse dage i New York i en international jury som skal udpege, hvem der i år skal modtage en design-ærespris. Den er indstiftet af mangemillionæren Edgar Kaufmann jr., og det er bestemt at den i år skal givet til internationalt fremragende design-skribenter”

16

 

 

 

1965